Libeř - registr oznámení  

Vyhledávání

?
 
 

 

Pokyny pro žadatele o přístup do registru

 

 

Poučení

 

Žadatel je povinen seznámit se s níže uvedenými podmínkami nahlédnutí do Registru oznámení ve smyslu zákona č. 159/2006 Sb.,  bere je na vědomí a svým podpisem v listinné žádosti potvrzuje s nimi svůj souhlas:

 

Chce-li žadatel nahlédnout do Registru oznámení,  je povinen dostavit se osobně do kanceláře Obecního úřadu v obci Libeř v úředních dnech a hodinách a mít s sebou průkaz totožnosti - platný občanský průkaz.

 

 

1)       O každém nahlédnutí žadatele do Registru se provádí záznam s uvedením data, času a předmětu dotazu, případně požadovaného dokumentu

2)       Podáním žádosti žadatel souhlasí se zpracováním osobních údajů a to na dobu nejméně pěti let po podání žádosti.

3)       Žadatel má právo bezplatně nahlédnout do Registru, pořizovat si z něj opisy a výpisy.

4)       Evidenční orgán výpisy a opisy neověřuje a tyto listiny nemají charakter veřejných listin.

5)       Používání nebo další zpracování údajů, vedených v Registru, k jinému účelu než ke zjištění případného střetu zájmů při výkonu funkce veřejného funkcionáře, je přestupkem, za který lze udělit pokutu do výše 50.000,- Kč.

6)       K nahlédnutí do Registru v elektronické podobě bude žadateli přiděleno uživatelské jméno a heslo, které jej opravňuje ke vstupu.

7)       Sdělit třetí osobě uživatelské jméno a heslo k nahlížení do registru v elektronické podobě je zakázáno a je přestupkem, za který lze udělit pokutu do výše 50.000,- Kč

8)       Evidenční orgán si vyhrazuje právo zrušit či zablokovat uživatelské jméno a heslo pokud má důvodné podezření, že byly porušeny podmínky, za kterých bylo vydáno, zejména pokud bylo sděleno třetí osobě nebo použito k jinému účelu, než ke zjištění případného střetu zájmů.

9)       Dokumenty v elektronické podobě Registru jsou uveřejňovány ve formátu PDF.

 

V Libři dne  1.7.2008

 

 
Zodpovídá: Marcela Štětinová
Vytvořeno / změněno: 29.1.2008 / 29.1.2008
Evidenční číslo: 100437-51

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


web & design , redakční systém | Přihlásit se